Az Interpublic kft.

Posted on: February 20th, 2011 by admin No Comments

Az Interpublic asztalosipari cég húsz éve működik Budapest közelében, Sóskúton. 1991-ben született családi vállalkozásként, mely idővel komoly, egyedi stílusú stúdióvá fejlődött. Az 500 négyzetméteres üzem folyamatos fejlesztésének és felkészült szakembereinknek köszönhetően biztos kézzel gyártunk teljes iroda- és üzletberendezéseket, kiállítási standokat, és egyedi bútorokat. A legkisebb asztalosipari munkáktól a nagyszériás bútorkészítésig mindenben van tapasztalatunk, így magánszemélyek és cégek igényeit egyaránt megvalósítjuk.

Belsőépítész, lakberendező szakemberekkel és megrendelőinkkel közösen találjuk ki a megoldást a különböző elképzelésekre, így egyedi összeállítások, izgalmas vagy épp letisztult terek születnek. Részletes terv- és látványrajzokon mutatjuk be vevőinknek, hogyan mutat majd bútoruk. Tudjuk, hogy a lényeg mindig a részletekben rejlik, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a finomhangolásra.

Az Interpublic bútorok stílusának titka, hogy képzett munkatársaink alaposan ismerik a kézműves hagyományokat, miközben a legmodernebb technikát is használják. Legyen szó klasszikus vagy modern darabról, a megrendelő valóban azt kapja, amit kíván, elképzeléseinek, ízlésének és igényeinek megfelelőt.

Leave a Reply